VTM

VTM hakt verrassende knoop door over Marco Borsato na aangifte grensoverschrijdend gedrag

door: COS
Marco Borsato
Afbeelding bron: Play4

Op VTM trekt Sergio Herman in 'Sergio Over De Grens' op culinaire roadtrip met bekende Vlamingen. Er zit ook een bekende Nederlander tussen: Marco Borsato.

Sergio Herman zagen we al met Jeroen Meus in Kroatië, met Kürt Rogiers in Marokko en met Regi Penxten in Spanje. In de vierde aflevering is Marco Borsato aan de beurt. Hij trok voor de zomer met Sergio naar Italië.

Even was niet duidelijk of we de aflevering van Marco te zien zouden krijgen. De zanger kwam immers in opspraak omwille van een jonge vrouw die aangifte deed tegen Marco voor grensoverschrijdend gedrag. De zender heeft nu de knoop doorgehakt.

De aflevering met Marco wordt zoals gepland uitgezonden op dinsdag 25 januari. "De opnames van deze aflevering dateren van eind deze zomer, toen er nog geen sprake was van aantijgingen tegen de zanger", citeert HLN VTM.

"Het is op dit moment aan het gerecht in Nederland, niet aan VTM, om zich te buigen over de schuldvraag. We zenden de aflevering dan ook uit zoals gepland", aldus de zender.