VTM

VTM heeft groot nieuws over nieuw seizoen van 'Sergio over de grens'

door: LHX
Jeroen Meus - Sergio Herman
Afbeelding bron: VTM

In 'Sergio over de grens' neemt topkok Sergio Herman telkens een bekende gast mee naar het buitenland. Daar maken ze kennis met bijzondere smaken en tradities.

In 2021 werd het eerste seizoen van 'Sergio over de grens' uitgezonden op VTM. Daarin trok hij onder meer met Jeroen Meus naar Kroatië, met Regi naar Spanje en met Ella Leyers naar Lapland.

Binnenkort komt er een nieuw seizoen aan van het programma. Ook nu heeft Sergio weer een reeks boeiende gasten gestrikt. Met Tom Waes trekt hij naar Zuid-Afrika, met Matteo Simoni naar Costa Rica, met Dries Mertens naar Turkije, met Maaike Cafmeyer naar Italië, met Frank Lammers naar Ijsland, met Mathieu Terryn naar Zwitserland en met Dina Tersago naar Madeira.

(Lees verder onder de foto.)

Sergio over de grens
Afbeelding bron: VTM

De eerste aflevering begint echter op Ibiza, waar Sergio al zijn gasten heeft uitgenodigd. De kijkers krijgen al een voorproefje van de smakelijke avonturen van dit seizoen.

"Dit seizoen ga ik dieper in mijn rol tijdens de reizen", verklapt Sergio alvast. "Gedreven door pure culinaire adrenaline hebben we ongelooflijke avonturen beleefd op zoek naar de essentie van verschillende internationale keukens."

"Ik heb heel mooie, intense momenten mogen beleven waar ik heel dankbaar voor ben. En wat deze reizen voor mij echt bijzonder maakt, is de band die ik heb opgebouwd met elk van mijn gasten."

'Sergio over de grens' is vanaf dinsdag 9 januari op VTM te zien. Het programma begint om 20.40 uur.

Sergio over de grens
Afbeelding bron: VTM