VTM

Wesley uit 'Boer zkt Vrouw' onthult: Zo zit het nu met Branko en Joffrey

door: LHX
Boer Robbe, Branko, Wesley en Joffrey
Afbeelding bron: VTM

In de recentste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' is te zien hoe Robbe ervoor kiest om Wesley naar huis te sturen. Voor hem kwam die beslissing als een donderslag bij heldere hemel.

Wesley dacht eigenlijk dat Robbe Joffrey naar huis zou sturen, maar het was hijzelf die zijn koffers moest pakken in 'Boer zkt Vrouw'. Aan Het Laatste Nieuws geeft hij toe dat hij toen wel een traantje gelaten heeft.

Hij vertelt dat hij niet lang na zijn afscheid een lief berichtje kreeg van Robbe. Die liet weten dat hij twijfels had of hij wel de juiste keuze had gemaakt. Intussen hebben de twee nog steeds contact. "Hij wenste me onlangs veel succes voor mijn rol in een theaterstuk."

Hoe zit het dan met de andere twee mannen? Met Joffrey heeft Wesley geen contact meer. "Hij zou de kleren die ik Zweden vergeten was, terugbezorgen als hij in België was. Maar ik heb hem niet meer gehoord...", klinkt het.

"Ook Branko niet", voegt hij eraan toe. Hij moet toegeven dat hij geen enkele van de twee echt bij Robbe vindt passen. Hij vindt Branko wat te jong, maar Joffrey vindt hij al helemaal geen goeie match voor Robbe. "Hij drong zich vaak wat te veel op."