VTM

Wie volgt Klaasje op bij K3? Kijkers zullen verrast worden

door: MRO
K3 vervanger Klaasje
Afbeelding bron: VTM

De zoektocht naar een opvolger van Klaasje Meijer bij K3 zal in het najaar worden uitgezonden door VTM. Het zal een volledig andere format worden dan de vorige show 'K3 zoekt K3'.

De nieuwe show zal een volledig ander format krijgen dan 'K3 zoekt K3' dat torenhoge kijkcijfers scoorde. VTM belooft dat de kijkers verrast zullen worden.

“De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje zal er helemaal anders uitzien. De voorbije maanden is in alle stilte gewerkt aan een gloednieuw format, dat nog spannender en verrassender zal worden dan K3 Zoekt K3", belooft Davy Parmentier, creatief directeur VTM.

"Gezien het hoge aantal inschrijvingen, willen we zoveel mogelijk kandidaten de kans geven om auditie te doen." Volledig nieuw is ook dat de opvolger van Klaasje geen meisje hoeft te zijn. "Daar is allemaal rekening mee gehouden in het nieuwe concept."

De opnames van K2 zoekt K3 gaan deze zomer van start, maar VTM houdt de fans nog even in spanning. "Hoe de nieuwe formule precies werkt, wie het presenteert en wat de rol van Hanne, Marthe en Klaasje wordt, dat houden we nog even geheim.”