VTM

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' pakken uit met stunt: "We doen al eens iets graag blind"

door: BCM
Afbeelding bron: Instagram

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans namen in 2020 deel aan het vijfde seizoen van 'Blind getrouwd'. Ze zijn het enige koppel dat later een koppel bleef en intussen geraakte bekend dat Winnie zwanger is.

Wordt het een jongen of een meisje voor Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt. Fans wachtten geduldig af tot het koppel iets meer zou bekendmaken.

En dat doen ze nu ook, maar wel op hun heel eigen manier. Winnie en Jonah delen twee foto's op Instagram. Op de ene foto houden ze allebei de handen voor de ogen. Op de andere foto houden ze samen een bordje vast met daarop een groot vraagteken. 

"Wij doen al eens graag iets blind, dus besloten we om het geslacht van de baby voor onszelf een verrassing te houden en het gewoon zelf niet te weten tot aan de geboorte", schrijft het koppel onder de foto. 

"Uiteindelijk maakt het toch niets uit of het een jongen of een meisje wordt en ondertussen hebben we ook al jongens- én meisjesnaam waar we het over eens zijn. En zo kunnen we ons zeker ook niet verspreken", klinkt het.