VTM

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' vieren huwelijksverjaardag wel op een heel speciale manier

door: STG
Afbeelding bron: VTM

In 2020 stapten Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans in het huwelijksbootje via het programma 'Blind Getrouwd'. Gisteren vierden ze hun derde huwelijksverjaardag. Dat deden ze op een heel speciale manier.

De tijd vliegt. Dat ondervinden ook Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd'. Enkele dagen geleden werden ze voor het eerst nog de trotse ouders van een dochter. 

“Op 22 september 2022 werd onze pracht van een dochter geboren met een geplande keizersnede. Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes”, schreef Winnie toen bij een foto op Instagram. Veel tijd om te genieten van dit mooie moment hadden Winnie en Jonah niet. Gisteren hadden ze hun derde huwelijksverjaardag te vieren.

Dat deden ze door een lekker etentje. Al zorgde dat meteen voor de nodige uitdaging. In het verhaal van Winnie op Instagram zien we een boekje van de stad Lier. "En we vieren dit door ons Lily te gaan aangeven op de gemeente", klinkt het, waarna nog een nieuwe foto verschijnt.

Daarop zien we hoe Winnie en Jonah het gezellig maken tijdens een etentje. "En een lekker lunchke met z'n drietjes! Eerste 'uitstap' en euh onze timing moeten we nog wat beter afstellen op de eet momenten van Lily", klinkt het. 

Instagram Winnie Bogaerts
Afbeelding bron: Instagram @winnie_bogaerts
Instagram Winnie Bogaerts
Afbeelding bron: Instagram @winnie_bogaerts