VTM

Zeer droevige start van 2023 voor Sandrine André, Martine Jonckheere reageert erg aangedaan: “Dat wens je niemand toe!”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

Het nieuwe jaar is in mineur gestart voor Sandrine André. De actrice, die al een decennium lang gestalte heeft aan Véronique Van den Bossche in ‘Familie’, moest afscheid nemen van haar geliefde hond Chip.

“Dag Lieve Chip, wat was jij een geweldige hond. De volger, de slimme, de snelle, de gevoeligste. Maar plots ging het snel achteruit met jou en moesten we je laten gaan”, begint Sandrine haar emotionele post op Instagram.

De trouwe viervoeter van de populaire actrice werd bijna twaalf. “Wat gaan wij jou missen”, klinkt het droevig. Sandrine bedankt in haar emotioneel bericht ook het dierenartsencentrum voor alle goede zorgen.

De actrice krijgt heel wat steunbetuigingen van haar ‘Familie’-collega’s. “Zó erg dat iemand die onvoorwaardelijk liefheeft, en zo trouw is jullie plots moet ontvallen! Dat wens je niemand toe!”, reageert Martine Jonckheere, die in ‘Familie’ jarenlang de rol van Véroniques moeder Marie-Rose speelde.

Ook Janine Bischops, die geregeld op de set staat met Sandrine, steekt haar collega een hart onder de riem. “Oh lieve Sandrine, ik leef helemaal met je mee. Schatteke, veel sterkte ook voor Hans. Ik denk aan jullie!”