VTM

Zita Wauters ontroert na verschrikkelijk nieuws

door: STG
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Vanochtend brachten we al het nieuws dat Julie Van den Steen een bijzonder pakkende bekentenis heeft gedaan op sociale media. Intussen kan ze rekenen op hartverwarmende reacties van bekend Vlaanderen.

"Ik heb me nog nooit zo alleen gevoeld", met deze emotionele woorden greep Julie Van den Steen iedereen naar de keel vanochtend. Op haar sociale media maakte ze dan ook het hartverscheurende nieuws bekend dat ze haar ongeboren kindje is verloren.

Slecht nieuws dat bijzonder hard is binnengekomen. Toen ze het slechte nieuws van de dokter te horen kreeg stortte haar wereld in. "Ik vrees dat ik slecht nieuws heb...' De dag voor mijn NIPT-test. Ik was 12 weken ver. Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Die zin klinkt nog élke dag door mijn hoofd. Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo.", schrijft ze onder andere bij een foto van de echo.

"Dit is het moeilijkste dat ik fysiek & mentaal heb meegemaakt. Heb me nog nooit zo alleen gevoeld. Maar ik wil hier graag iets openbreken. Dus als je dit leest en je weet hoe dit voelt: je bent niet alleen en er is niets mis met jou. Op welk vlak dan ook. Ik ben 1 op 6", klonk het nog.

Het nieuws is bij heel wat mensen hard binnengekomen. Haar volgers wensen haar dan ook veel sterkte toe. Julie kan rekenen op heel veel steun.

“Tijd heelt niet alle wonden, pijn of verdriet. Maar die tijd kan wel helpen om die gevoelens te plaatsen. Warme knuffel”, reageert An Lemmens. “Zo mooi van jou, wauw”, reageert Zita Wauters. "Heel chique”, klinkt het bij Fien Germijns dan weer. Ook Jani Kazaltzis laat van zich horen "Veel liefde", schrijft hij.