VTM

Zo mooi! Koen Wauters bezorgt Dany Verstraeten verrassing van jewelste

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week maakte Dany Verstraeten bekend dat hij met pensioen gaat. Op 5 september neemt hij definitief afscheid van de VTM-kijkers. De zender communiceert nu zelf over de verrassende manier waarop Dany Verstraeten wordt uitgezwaaid.

Hij presenteerde op 1 februari 1989 de allereerste nieuwsuitzending bij VTM en is sindsdien een vaste waarde in heel wat Vlaamse huiskamers, maar nu gaat VTM NIEUWS-anker Dany Verstraeten met pensioen. Op dinsdag 5 september presenteert hij voor de allerlaatste keer het avondnieuws.

Een gebeurtenis die de zender niet zomaar laat voorbij gaan. VTM pakt zelfs uit met aangepaste programmatie. In ‘Dank u Dany’ zorgt Koen Wauters voor een verrassing van formaat.

Hij neemt een nietsvermoedende Dany Verstraeten mee op een roadtrip down memory lane. Van zijn eerste job op de verkeersredactie van de VRT en zijn gloriejaren aan de zijde van Nadine De Sloovere bij VTM, tot zijn iconische nooduitzending tijdens een bommelding in de nieuwsstudio in Antwerpen, het zijn allemaal belangrijke mijlpalen uit de rijkgevulde carrière van Dany. ‘Dank u Dany’ is vanaf dinsdag 5 september te zien om 20u35 bij VTM.