VTM

Zo mooi wat Heidi doet voor Kevin uit 'Boer Zkt Vrouw': "Het beste bewijs"

door: STG
Boer Kevin
Afbeelding bron: VTM

De kogel is door de kerk. Zondagavond maakte Kevin zijn definitieve keuze in 'Boer Zoekt Vrouw'. Hij vertrekt op reis met Jana.

Zondagavond keken heel wat kijkers vreemd op toen Kevin zijn definitieve keuze maakte in 'Boer zkt. Vrouw'. Ook de familie, Elke en Heidi zijn ervan overtuigd dat Jana niet de juiste persoon voor hem is.

Heidi wilde de kansen van Elke vergroten door oprecht te zijn, dat vertelt ze in Dag Allemaal. Al heeft dat niet geloond.

“Zo jammer, ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Voor mij bleek hij uiteindelijk iets te jong, maar met Elke vond ik hem perfect matchen", klinkt het.

“Elke had oprechte gevoelens voor hem. Het feit dat ze is teruggekomen om nog een kans te vragen nadat Kevin haar had weggestuurd, was daar het beste bewijs van”, blikt ze terug.

“Ik heb dat op tv niet gezegd, maar mocht Elke toen effectief zijn vertrokken, dan was ik ook opgestapt”, zegt Heidi. “Omdat het voor mij dan al een uitgemaakte zaak was dat Kevin en ik geen koppel zouden worden", zegt ze.

Intussen is Heidi dan toch een beetje familie geworden van Kevin. Ze is momenteel samen met met Pieter, de neef van Kevin.