VTM

Zwangere An Lemmens verrast tijdens 'Belgium's Got Talent': "Da's wel keilief!"

door: COS
Bart Peeters, An Lemmens, Ruth Beeckmans en Davy Parmentier in 'Belgium's Got Talent'
Afbeelding bron: VTM

Op vrijdag werd de eerste studioshow van 'Belgium's Got Talent' uitgezonden. De Mini Droids zijn alvast zeker van hun plekje in de grote finale.

De jury van 'Belgium's Got Talent' startte de eerste studioshow niet met vier achter de desk, maar met vijf. An Lemmens verwacht namelijk een broertje of zusje voor dochter Zappa Rosa.

"Anneke... Anneke, gefeliciteerd met je nieuwe gezegende toestand", klinkt het aan het begin van de show bij Koen Wauters. "Wat ik mij afvraag: staat er een emmertje onder je desk?" "Dat gaat niet nodig zijn vanavond. Alles loopt goed", vertelt An. 

Davy Parmentier had nog een verrassing in petto. "Je dacht toch niet dat we dit moment zouden rateren om iets speciaals voor jou te doen?", richtte hij zich tot An. "Oh my God, nee", klinkt het meteen argwanend bij An.

"Ik heb voor jou een cadeautje geregeld, in naam van heel 'Belgium's Got Talent'", zegt Davy vervolgens wanneer hij een grote bruine knuffelbeer presenteert. "Da's wel keilief", klinkt het ontroerd bij An. "Dan zijn we met vijf."

Download nu de gratis app van Redactie24