VTM

Zware klap voor Aster en Lize en hun modecollectie: "Een drama"

door: LHX
Aster Nzeyimana en Liza Feryn
Afbeelding bron: Photonews

Het is een werk van lange adem geweest, maar begin dit jaar was het eindelijk zover. Lize Feryn en Aster Nzeyimana presenteerden hun modelabel Melange.

Meer dan twee jaar lang werkten Lize Feryn en Aster Nzeyimana aan hun kledingcollectie. Ze zijn dan ook ongelofelijk trots op het resultaat.

Deze zaterdag is opnieuw een grote dag voor hen. Dan gaat immers hun pop-upwinkel open, waar je de kledingstukken kan kopen. Die bevindt zich in de Schuttershofstraat in Antwerpen en zal slechts een maand open zijn. 

(Lees verder onder de post.)

De Schuttershofstraat is een heel mooie winkelstraat, en dat is een bewuste keuze van Aster en Lize. Helaas valt hun perfecte plan helemaal in het water, vertelt Aster in de podcast 'Welcome to the AA'.

"Ik kom daarnet in die straat, en alles ligt daar open. Álles. Het begin van de werken is eind januari. En je moet eens raden wanneer wij opengaan..."

"Het is echt een drama", aldus Aster. "De timing kon niet slechter. Als je nu uit onze winkel kijkt, zie je alleen maar grote zwarte doeken. Die gaan wel weg zijn tegen dat we onze pop-up openen, maar ja..."

"We hadden eigenlijk getekend voor een chique winkelstraat, maar het is een werf", klinkt het ook bij Lize. "Maar we gaan bruggetjes leggen, zodat de mensen met hun modderschoenen toch binnengeraken. Geen zorgen", heeft de stad al laten weten.