VTM

Zware opdoffer voor Maxime na 'De Vermeires': 'Zit er niet meer in'

door: STG
Maxime en Jacques Vermeire
Afbeelding bron: VTM

Enkele maanden geleden leerden we Maxime Vermeire beter kennen. Hij stortte zich net als de rest van het gezin helemaal in 'De Vermeires'.

Maxime Vermeire probeerde enkele weken geleden nog zijn plaats te veroveren in de media. Net toen hij op het punt stond om te gaan werken bij de slagerij, kreeg hij een aanbod van VTM voor 'De Vermeires'.

"Mocht ik weer gaan werken, dan had ik niet kunnen deelnemen", zei Maxime onlangs in Het Laatste Nieuws. Een beslissing die zijn vader Jacques kan begrijpen.

"Eerst was ik er niet zo enthousiast over, maar nu zie ik het als een zegen. Zonder Maxime zou 'De Vermeires' alleen over vader en dochter zijn gegaan."

Maar nu Jacques zelf de stekker uit 'De Vermeires' heeft getrokken, heeft dat ook gevolgen voor Maxime. Hij hoopte ook een carrière in de media te kunnen opbouwen. Showbizzwatcher Marc Coenegracht gelooft echter niet dat die kans er nog in zit.

"Ik denk dat Maxime opnieuw moet gaan solliciteren bij de slagerij in Antwerpen waar hij werkte", reageert hij scherp in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'. "En Julie, zij zal haar weg wel vinden", besluit hij.