Niels Albert haalt verwoestend uit naar supporters van Wout van Aert

door: AVL
Niels Albert
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag staat in het veldrijden de X2O Trofee Herentals op het programma. Voor Wout van Aert, geboren in Herentals, wordt het een speciale wedstrijd. 

De fans van Wout van Aert zullen massaal afreizen naar Herentals om hun idool naar de overwinning te schreeuwen. De organisatie maakt zich echter ook zorgen omtrent de opkomst van de fanatieke van Aert-supporters.

In de crossen van Diegem en Gavere lieten verschillende supporters zich van hun slechtste kant zien door Mathieu van der Poel, de eeuwige rivaal van Wout van Aert, te viseren. Van der Poel werd uitgejouwd en enkele fans staken ook hun middelvinger omhoog naar de Nederlander.

Ex-veldrijder Niels Albert is niet te spreken over het gedrag van deze zogenaamde supporters. "Wie zich tot zulk gedrag verlaagt, is een pipo", aldus een furieuze Niels Albert bij Het Laatste Nieuws. "Diegene die in Diegem zijn middelvinger heeft opgestoken, zal ’s anderendaags, wanneer hij de tv-beelden terugzag, van schaamte wel onder de grond zijn gekropen."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24