Patrick Lefevere verklapt straffe details over feestje van QuickStep-Alpha Vinyl

door: BVDO
Patrick Lefevere
Afbeelding bron: Photonews

Maandag hield QuickStep-Alpha Vinyl de jaarlijkse feestavond in het hotel Holiday Inn in Diegem.

Maandag werd er feest gevierd bij QuickStep-Alpha Vinyl. Nu al, terwijl dat normaal in januari in Calpe op stage gebeurt. “Maandag was er tussen 17 en 19 uur happy hour in de bar. Het diner is nadien tamelijk natuurlijk overgegaan in een feestje”, vertelt Lefevere aan Het Nieuwsblad.

Remco Evenepoel gaf een speech en deelde cadeaus uit aan de andere renners. Hij had voor iedereen een typisch Baskische baret met een persoonlijk opschrift voorzien. Ook voor de Vuelta zijn er nog cadeautjes, maar die waren nog klaar.

En dan kon het echte feest losbarsten, iets waar Lefevere normaal zelf van wegblijft. “Daarna heeft hij - zonder zelf één druppel alcohol te drinken - ook nog iedereen op de dansvloer gejaagd.”

Favoriete liedje

Deze keer was Lefevere er echter wel als de kippen bij. “Bij de ploeg weten ze ondertussen dat ik twee zwakheden heb: ik heb een tamelijk brede muzieksmaak, van Eddy Wally tot In Da Club van 50 Cent. Toen de gelegenheids-dj dat nummer begon te spelen, keek iedereen toch in mijn richting.”

En daar ging hij dan. “Normaal heb ik een paar vaste bewegingen die gezien mogen worden, maar ze kwamen er jammer genoeg niet uit. Misschien lag het aan de stramme ledematen van een oldschooldanser, maar het vast tapijt van de Holiday Inn hielp zeker ook niet.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24