Marc Coucke lanceert gloednieuw energiecontract: "En de zonnepanelen komen we gratis installeren"

door: STS
Marc Coucke
Afbeelding bron: Photonews

Marc Coucke lanceert een nieuw concept op de Belgische energiemarkt. Het gaat om een energiecontract met een vaste prijs (voor een deel van de elektriciteit die je verbruikt) en dat voor een periode van tien jaar.

Wat EnergyVision aanbiedt, is het volgende: voor een eerste schijf van 1.000 kilowatt betaal je 0,029 euro/kWh. Het bedrijf komt zelf bij je thuis gratis zonnepanelen installeren. Voor de opgewekte stroom betaal je 0,20 euro/kWh. Voor de rest van het verbruik, 29% van het totale verbruik, geldt een variabel tarief, zo viel te horen op VTM.

"Als je met de mensen spreekt over vergroening... Iedereen wil dat voor zijn energie doen, maar de mensen hebben schrik van prijsschommelingen, van duurdere energie, van de toekomst", sprak Marc Coucke op de commerciële zender.

"En al die zaken samen proberen we op te lossen: het is én goedkoop, én voor lange termijn, én je kan er elk moment van af, én het is volledig groen, dankzij de verschillende groene initiatieven rond zon- en windenergie van EnergyVision."

Zonnepanelen terugbetalen

Er is een vaste kost van 50 euro per jaar, maar die valt de eerste twee jaar wel weg. Opgelet: wanneer je je contract met EnergyVision opzegt, moet je de zonnepanelen wel terugbetalen.