Alex Callier iets té uitbundig na overwinning: “Ik voel het nog, maar is niet problematisch”

door: WVDS
Hooverphonic
Afbeelding bron: YouTube

Het was een korte nacht voor Alex Callier van Hooverphonic, de nacht na de selectie voor de finale van het Eurosongfestival. Maar hij vertelt ook dat hij geblesseerd raakte door zijn uitbundigheid. Maar gelukkig is niet te erg en kan hij zaterdag piano spelen tijdens de finale.

Exact 3 uur en 40 minuten heeft Alex geslapen. "Ik denk dat ik vanavond op tijd in mijn bed ga kruipen.” vertelt Alex Callier in ‘De Ochtend op Radio 1.  

Blijkbaar heeft Alex zich bij het enthousiasme en ontlading van de selectie pijnlijk bezeerd. “De ontlading was zo groot dat ik mijn arm bezeerd heb. Ik voel het nog, maar het is niet problematisch. Ik kan nog piano spelen.”

Het was een spannend moment voor de groep. “Ik had er wel op gehoopt, maar je weet maar nooit, het is koffiedik kijken. Er waren vier cameramannen die de finalisten moesten in beeld brengen en ik moet zeggen, het heeft heel lang geduurd voordat er een cameraman naar ons kwam.”

Iemand van de crew zei nog: “Dat is om onze ontgoocheling te filmen”, maar Alex is positief gebleven. “En toen kwam het verdict. Mijn hart stond toch wel even voor een paar seconden stil", aldus Alex Callier.