Ann Van den Broeck openhartig over loodzware revalidatie: “Al mijn spieren aangetast door de chemo”

door: ASX
Ann Van den Broeck GoPlay 3.png
Afbeelding bron: GoPlay

Op zaterdag 17 december ging in het Antwerpse Theater Elckerlyc de winterrevue van Stany Crets in première. Ook Ann Van den Broeck was van de partij en gaf tijdens een interview aan Het Laatste Nieuw een update over haar gezondheidstoestand.

Goed nieuws: Ann is aan de beterhand. “Het gaat fijn vooruit, dag na dag komt de energie terug. Dat is allemaal goed nieuws”, klinkt het hoopvol bij de musicalactrice. Normaal zou Ann zelf ook op de planken van de winterrevue staan, maar door haar ziekte moest ze noodgedwongen een stap opzij zetten.

“Uiteraard vind ik het jammer dat ik niet meedoe, want ik sta heel graag op een podium. Al ben ik wel blij dat ik mijn tijd gepakt heb om heel bewust naar mijn lijf te luisteren zodat ik op een rustige manier kan herstellen”, vertelt Ann. Intussen bereidt de actrice zich mentaal voor op de zware revalidatie die vanaf 9 januari start.

“Al de spieren in mijn lijf zijn aangetast door de chemo. Om weer in vorm te geraken zal ik twee keer in de week anderhalf uur fitnessen, op een rustige en begeleide manier”, klinkt het bij Ann. Onze voltallige redactie wenst Ann nog ontzettend veel moed en sterkte bij haar verder herstel.