Chris Van Tongelen over misstap: "Ben in de zeik genomen"

door: BCM
Chris Van Tongelen
Afbeelding bron: Photonews

Chris Van Tongelen was tien jaar lang getrouwd met actrice Brigitte Derks. Die periode was hij de stiefvader van Brigittes zoon Ian Thomas. 

Chris Van Tongelen maakt in een interview met 'Het Laatste Nieuws' de balans van zijn leven op. Hij vertelt onder andere over de naïviteit die hem al heel wat geld kostte.

Als Chris Van Tongelen van één fout iets heeft geleerd, is het wel het mislukte Amerikaanse avontuur van stiefzoon Ian Thomas. "Als manager heb ik daar veel geld in geïnvesteerd maar ik heb er nooit iets van teruggezien. Ik ben erin gestapt zonder dat ik voldoende had nagedacht", geeft Chris toe.

"Ik heb er geen spijt van. Maar zou ik het opnieuw doen met wat ik nu weet? Nee. Ik heb er zeker lessen uit getrokken. Maar ik geloofde in Ian en doe dat nu nog altijd."

Dat Ian Thomas ook vandaag nog actief is in de muziekwereld, bew?st het gel?k van Chris. "Het waren de Amerikanen. Z? hebben ons toen zelf gecontacteerd en hebben ons in de zeik genomen. Het was een grote leerschool", zegt hij.