Ian Thomas is er kapot van: “In tranen uitgebarsten”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Ian Thomas heeft er net zijn eerste vakantie met zijn lief Anna opzitten. Na anderhalf jaar zijn ze nog steeds stapelverliefd.

Ian Thomas kan zijn geluk niet op. Al anderhalf jaar maakt de Lierse Anna hem de gelukkigste jongeman. “Grappig toch?”, vertelt Ian in Dag Allemaal. “Ik reis de hele wereld rond en toch kom ik gewoon thuis in Lier de Ware Liefde tegen.” De vonk sloeg over op een zomeravond toen ze elkaar tegen het lijf liepen in het park in Lier. “We zijn keilang blijven babbelen”, aldus de zanger. Intussen zijn we bijna twee jaar verder en is het nog steeds dik aan tussen de twee.

Het koppel kende ook al een moeilijker periode. Ian moest in het begin van hun toen nog zomerliefde voor drie maanden terug naar L.A. Beiden vonden het beter elkaar niets te beloven. Maar tijdens die drie maanden betrapte Ian zichzelf erop de hele tijd aan zijn Anna te denken. Ook bij het afscheid op de luchthaven zou Ian het al heel moeilijk hebben gehad. “We begonnen allebei keihard te wenen”, legt hij in Dag Allemaal uit. “Ik dacht: wow, crazy!” Ze beseften beiden dat ze toen al écht verliefd waren.

Tags ian thomas