Dimitri Vegas & Like Mike hebben slecht nieuws voor hun fans

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Dimitri Vegas & Like Mike hebben slecht nieuws voor hun Belgische fans. De broers staan in december voor de laatste keer op het podium van het Antwerpse Sportpaleis.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022 staan Dimitri Vegas & Like Mike weer achter hun vertrouwde dj-booth in het Antwerpse Sportpaleis. Dat vertelde Dimitri woensdagochtend zelf bij Kawtar & Keyaert op radiozender MNM.

Na drie jaar staan Dimitri en Mike terug in het Sportpaleis. "Eigenlijk voor de laatste keer", bekent Dimitri op de radio. Maar waarom? "We willen echt op een highlight stoppen", legt de dj uit.

"We doen dit nu bijna tien jaar. Op een bepaald moment heb je iets van: wat is het ideale moment om hier een punt achter te zetten. En het liefst van al doe je dat zoals dit jaar met twee uitverkochte Sportpaleizen en maken we er een groot afscheidsfeest van."

Dat ze voor de laatste keer in het Sportpaleis staan, betekent niet dat Dimitri Vegas & Like Mike ermee stoppen. Integendeel zelfs. Door zich niet meer te moeten vastpinnen op de datums in het Sportpaleis, hoeven ze nu geen andere events meer aan zich voorbij te laten gaan in die periode.