Broers Dimitri Vegas en Like Mike gaan voor straffe nieuwe carrièrewending: “We dromen van een keten”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Dimitri Vegas en Like Mike willen hun carrière een straffe nieuwe wending geven. Ze willen hun eigen restaurant openen in Antwerpen.

De dj’s hebben dit jaar voor het eerst een eigen pitakraam op Tomorrowland. Maar ze hebben nog grotere plannen. De broers met Griekse roots willen hun eigen restaurant openen in Antwerpen en dromen zelfs van een keten. “We mikken op authentieke schotels met het allerbeste vlees van Griekse leveranciers. Nergens in de wereld vind je pita die lekkerder smaakt dan in Griekenland”, klinkt het.

“Mike en ik zijn echte foodies”, vertelt Dimitri Vegas. “We toeren continu de wereld rond, dus komen overal in contact met nieuwe gerechten en stijlen. Maar nergens proef je pita die lekkerder is dan in Griekenland. Hoog tijd dat de mensen kennismaken met die smaak. We speelden al langer met het idee om een eigen restaurantketen met Griekse invloeden uit de grond te stampen. Het pitakraam is een eerste stap in die richting. Onze eerste zaak willen we in Antwerpen starten. Daarna willen we uitbreiden.”