Enorm schrikken voor Liliane Saint-Pierre: "Hebben me meteen naar de spoed gebracht"

door: COS
Liliane Saint-Pierre
Afbeelding bron: VTM

Liliane Saint-Pierre zagen we de afgelopen weken in het tweede seizoen van 'De Verraders'. Ze werd net op tijd 'vermoord', want ze zat de verraders op de hielen.

Liliane Saint-Pierre beleefde onlangs bange momenten. Bij een vriendin werd de zangeres plots onwel. Eerst had ze een raar gevoel in haar lip en al snel werd vooral de linkerkant van haar gezicht gevoelloos.

"Ik voelde dat doortrekken naar mijn linkerarm en -been. 'Dit is echt niet normaal', dacht ik in paniek", vertelt Liliane in TV Familie. Lilianes vriendin belde meteen de ambulance.

"Tijdens de rit naar het ziekenhuis werd het gelukkig al wat beter. Alleen mijn aangezicht bleef nog gevoelloos. Ze hebben me meteen naar de spoed gebracht."

Er werden verschillende onderzoeken uitgevoerd. De conclusie: een kleine beroerte. Liliane werd al eens aangeraden bloedverdunners te nemen, maar weigerde. Nu werd ze verplicht.

"De dokter zag op de scan dat ik voordien al enkele kleine beroertes heb gehad. Waar ik me helemaal niet bewust van was", aldus Liliane.