Er moet Marie Verhulst wat van het hart over Hanne, Marthe en Julia van K3

door: COS
Marie Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

De kop is eraf voor de meisjes van K3. Afgelopen weekend werd het startschot van de eerste K3-tournee met Julia Boschman gegeven.

De meisjes van K3 hebben er lang op moeten wachten, maar vrijdag 4 maart traden ze voor het eerst in de nieuwe bezetting samen voor een groot publiek op tijdens de eerste 'Kom Erbij!'-show. 

Hoewel Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zo'n shows al gewend zijn, is het nog elke keer spannend en zijn ze ook heel dankbaar voor wat ze al zes jaar lang mogen doen. Dat laat Hanne weten via een bericht op Instagram.

"Zo dankbaar voor de geweldige kansen die we krijgen en de geweldige mensen waarmee we mogen werken. Mensen die ik intussen als familie beschouw. Dikke merci en proficiat aan heel ons team! Ik ben zo trots op wat we samen hebben neergezet en het meest trots op Marthe en Julia, want wauw, die 2 zijn waanzinnig!"

Een van die geweldige mensen met wie K3 mag samenwerken, is Marie Verhulst. Wanneer ze niet op de baan is met Samson, werkt ze achter de schermen voor K3. Ze was er dan ook bij tijdens de eerste show in Hasselt. "Zo trots op jullie", laat Marie weten onder het bericht van Hanne.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws