Fans maken diepe buiging voor doodzieke Natalia: “Respect”

door: ASX
Natalia en Bobbi-Loua
Afbeelding bron: Play4

“Tot in Gent!”, het waren de legendarische woorden van jurylid Jan Leyers na de auditie van Natalia Druyts in ‘Idool 2003’. Twintig jaar later staat de souldiva niet in Gent, maar wel in een uitverkochte Lotto Arena. Afgelopen vrijdag bracht de zangeres er '20 Years – Greatest Hits'.

Geen evidentie voor de zangeres, die zo ziek als een hond op het podium stond. Natalia was schor van stem, maar leverde toch maar weer een piekfijn verzorgde show af. “Tonnen respect voor deze powervrouw, ondanks ziekte toch alles geven én knallen. Snel beterschap, lieve Natalia”, schrijft één van de vele fans op Instagram Stories.

Ook andere fans zijn sterk onder de indruk van de show die Natalie neerzette. “Met een virale infectie zo een show brengen … alleen maar respect”, “Zelfs ziek ben je geweldig” en “Zelfs met een krakende stem was het de max”. Natalie wordt op sociale media bedolven onder de complimenten.

Intussen liet de zangeres weten dat ze even rust neemt om uit te zieken. “Ik post later nog, eerst uitzieken. Antibiotica is ondertussen in the game”. Wij wensen Natalia alvast heel veel beterschap.