Natalia openhartig over belangrijkste man in haar leven: “Hij bepaalde alles”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

Het is inmiddels al twintig (!) jaar geleden dat Vlaanderen voor het eerst kennismaakte met Natalia. Gehuld in een witte blouse en linnen broek waagde een bedeesd meisje uit de Kempen haar kans bij ‘Idool 2003’. De woorden “Tot in Gent!” van jurylid Jan Leyers zouden haar leven daarna compleet veranderen.

Hoewel ze het programma niet won, groeide Natalia uit tot Vlaanderens grootste popdiva. Zingen zat haar altijd in het bloed, maar toch kon de toekomst voor Natalia er helemaal anders uitgezien hebben. “Ik wilde conservatorium doen, maar mocht niet van mijn vader”, vertelt Natalia in Nina.

“Ik studeerde vertaler-tolk, maar deed dat omdat onze pa dat wou. Hij wilde dat ik zelfstandig in het leven zou staan, mijn kost zou verdienen en niet afhankelijk zou zijn van iemand. Hij zei dat je met muziek je kost niet kunt verdienen”, gaat het verder.

“Ik had er niks tegen in te brengen. Onze pa bepaalde veel, enfin alles eigenlijk”, klinkt het eerlijk. Haar deelname aan ‘Idool 2003’ besliste echter anders over het lot van Natalia. “Ik ben na mijn eerste licentie gestopt toen Bob Savenberg besliste om een platencontract te tekenen”, besluit Natalia.
En daarvoor zijn wij Bob nog altijd dankbaar, lieve Natalia!