Hiervan wordt Pommelien Thijs pisnijdig

door: ASX
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

Haar eerste jaar als coach bij ‘The Voice Kids’ werd meteen een succesverhaal voor Pommelien Thijs. De zangeres leverde met Sikudhani de winnares af van het zevende seizoen.

“Het was een eer om met Sikudhani te mogen werken”, klonk het na afloop van de finale. Het jonge zangeresje keert huiswaarts met een studiebeurs van tienduizend euro. “Centjes die later goed van pas zullen komen”, liet de kleine spruit zich ontvallen.

Of het succesverhaal van Pommelien Thijs een vervolg krijgt in het volgende seizoen van ‘The Voice Kids’, is nog niet geweten. Het gaat in elk geval heel hard voor de zangeres sinds ze ‘Zomerhit’ gewonnen heeft en schitterde in de reeks ‘Knokke Off’ (foto).

De immer sympathieke Pommelien lijkt constant opgewekt en vrolijk, maar toch is er één iets waaraan de actrice uit ‘#LikeMe’ een broertje dood heeft. “Ik vind het schandalig dat je moet betalen voor openbare toiletten”, klinkt het stellig. “Meestal dan nog tachtig cent, dat vind ik echt erover”, aldus Pommelien op radiozender MNM.