Koen Crucke beleeft emotionele verjaardag in Parijs: “Er gebeurt iets raars met mij”

door: ASX
Koen Crucke
Afbeelding bron: Photonews

Koen Crucke mocht op 11 februari 71 kaarsjes uitblazen. Zijn verjaardag vierde de operazanger niet in zijn geliefde Gent of De Haan, maar wel in het romantische Parijs. Een stad waar de acteur minstens één keer per jaar naartoe gaat om er iets heel bijzonders te bezoeken.

Tijdens elk bezoek aan Parijs houdt Koen Crucke halt aan het kerkhof van Père-Lachaise om er het graf van Edith Piaf te bezoeken. De Gentenaar is dan ook een ontzettende grote fan van de Franse zangeres, die al in 1963 overleed.

Koen deelde op Instagram Stories een foto van het intieme moment op het bekende kerkhof in Parijs. We zien een zichtbaar aangeslagen Koen op de foto. “Als ik haar graf vastneem dan gebeurt er iets raars met mij”, erkent Koen.

Een verjaardag is en blijft uiteraard een heugelijke gebeurtenis. Iets later deelde de zanger dan ook een foto van een veel vrolijker moment. Met in zijn handen een boeket roze rozen bedankt hij zijn vele volgertjes voor de talrijke verjaardagswensen. Ook van onze redactie nog een late fijne verjaardag, Koen!

Koen Crucke Instagram Stories 1
Afbeelding bron: instagram @koenenco
Koen Crucke Instagram Stories 2
Afbeelding bron: instagram @koenenco