Koen Crucke slaat terug na plots ontslag bij 'Samson en Marie': "Wordt heel leuk"

door: STG
Koen Crucke
Afbeelding bron: Photonews

Enkele maanden gelden kreeg Koen Crucke erg droevig nieuws te horen. Na 33 jaar zal hij niet meer te zien zijn in de kerstshows van 'Samson en Marie'. Een beslissing die er diep heeft ingehakt.

Het plotse ontslag van Koen Crucke bij 'Samson en Marie' heeft een diepe indruk nagelaten bij de acteur. "Dat er na zo’n lange periode van samenwerken niet eens een deftige communicatie was, deed mij pijn. Maar het gebeurt blijkbaar wel vaker op die manier", klonk het een tijdje geleden in TV Familie.

Al gaat het intussen weer beter met Koen. "Zoiets verwerk je, hoor. Er overheerst geen rancune bij mij. Ik heb totaal geen ruzie met Marie, Gert of eender wie. En als Gert zegt dat Alberto altijd zal blijven bestaan, dan geloof ik hem. In welke gedaante dat ook zal zijn”, klinkt het.

Nu komt de acteur nog met een verrassing van formaat. Binnenkort lanceert Koen zijn eerste eigen kerstshow. 'Kerst Met Krukken', wordt zonder twijfel een leuke show. Koen licht al een tipje van de sluier.“Het wordt een zeer leuke kerstshow met muziek, humor en veel lachen. Ongelooflijk veel zin in", laat Koen weten.