Margriet Hermans steekt scherpe mening over 'The Voice' niet onder stoelen of banken

door: COS
Margriet Hermans
Afbeelding bron: Photonews

Margriet Hermans won afgelopen zaterdag 'Zomerhit'. Dat was voor velen een verrassing, maar iedereen is het erover eens dat het haar gegund is.

Margriet Hermans behoort met haar 68 lentes tot de oudere generatie van artiesten. Tegenwoordig breekt de ene na de andere jonge artiest door. Denk maar aan CAMILLE, Berre of Pauline.

Margriet ziet ook dat er veel jonge mensen met talent rondlopen in Vlaanderen. "Onwaarschijnlijk veel talent", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Maar wedstrijden als 'The Voice' bijvoorbeeld zetten mensen op het verkeerde pad."

De zangeres merkt op dat er "superstemmen" deelnemen aan zo'n programma's. "Maar zet die op een podium en ze overleven het niet. Je moet niet alleen goed kunnen zingen, maar ook persoonlijkheid hebben. Dat ontbreekt vaak."

Voor wie Margriet wel bewondering heeft, is Pommelien Thijs. Zij ontwerpt haar eigen kledij en doorbreekt taboes door zichzelf te zijn. Ook Natalia en Cleymans & Van Geel vindt Margriet artiesten met een fantastische persoonlijkheid.