Natalia bijt van zich af na kritiek: "Ik neem er geen woord van terug"

door: COS
Natalia in 'The Voice'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag zien we de tweede liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Tien talenten strijden dan om een plaatsje in de halve finale.

Voor team Natalia zien we Ruben en Louise in de tweede liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Louise zagen we in het vorige seizoen ook al, maar door een kaakbreuk moest ze uit de wedstrijd stappen.

Over Louise is Natalia telkens heel enthousiast. Dat vinden kijkers natuurlijk terecht. Maar een uitspraak die Natalia afgelopen vrijdag deed, stuit veel kijkers tegen de borst.

Na het optreden van Louise zei Natalia 'fuck die pilletjes', verwijzend naar de ADHD-medicatie die Louise neemt. Een uitspraak die op Twitter voor verontwaardiging heeft gezorgd en waarover experts in De Morgen ook kritiek uiten.

"Het gaat om een kort fragment dat uit zijn context gehaald wordt", reageert Natalia in De Morgen. Louise wil zelf ook niet als patiënt gezien worden. Ik neem er dus geen woord van terug en heb ook niet het gevoel dat ik er mijn verontschuldigingen voor moet aanbieden."