Natalia weer aan het werk na moederschapsverlof: "We zijn terug vertrokken!"

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Natalia werd op 8 december voor de tweede keer mama. Met partner Frederik verwelkomde ze een zoontje. Die kreeg de naam Apollo.

Exact twee maanden later is het al zover voor Natalia: haar moederschapsverlof is inmiddels tot een einde gekomen. Ze werd meteen verwacht op de set van 'The Voice van Vlaanderen'.

Deze week zijn de opnames van het achtste seizoen van 'The Voice' namelijk van start gegaan. "Hier se! We zijn terug vertrokken", schrijft Natalia bij een selfie vanuit haar rode draaistoel tijdens de Blind Auditions.

Vorig seizoen kon Natalia met haar poulain Grace Khuabi voor het eerst in haar zes seizoenen als coach het programma winnen. In haar zevende reeks van het muziekprogramma probeert ze hetzelfde te doen. Al zal het niet makkelijk worden.

'The Voice' krijgt er dit seizoen immers twee fonkelnieuwe coaches bij. En dat zijn niet de minsten. Niels Destadsbader en Tourist Le MC staan hun stoel namelijk af aan Jan Paternoster van Black Box Revelation en Mathieu Terryn van Bazart. Koen Wauters en Natalia zijn gewaarschuwd. 

Download nu de gratis app van Redactie24

Natalia in 'The Voice van Vlaanderen'
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic