Nathalie Meskens laat opnieuw – letterlijk - van zich horen: “Een stap dichter bij wat ik echt wil delen”

door: ASX
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: Photonews

Fans van de populaire actrice hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Nathalie Meskens is helemaal back in the game. Gisteren stelde de succesvolle stemmenimitator nieuw muzikaal werk voor.

Morning Glory, zo heet het debuutalbum van Nathalie Meskens. Vol trots stelde ze op Instagram haar allereerste EP voor. Ook de videoclip van Morning Glory, één van de nummers op het album, werd gisteren gereleaset.

“Ik had mezelf beloofd tijd te nemen om nieuwe nummers te maken”, laat Nathalie weten. “Er zijn zaken die ik van me af wilde schrijven en verhalen die ik wilde vertellen in de vorm van muziek. Elke song die ik schrijf is weer een stap dichter bij wat ik echt wil delen”, gaat het verder.

Dat Nathalie niet alleen goed kan acteren en bekende gezichten persifleren, maar ook nog een aardig stukje kan zingen, bewees ze de afgelopen jaren al meermaals. Het debuutalbum is dan ook de kers op de taart. “Het maakt me vooral heel gelukkig”, klinkt het. Onder meer Willy Sommers was er als de kippen bij om zijn collega succes te wensen.