Nieuwste Regi-nummer met Arno en Melanie vanaf nu te beluisteren: Fans is allemaal hetzelfde opgevallen

door: COS
RegiAcademy2022Finale.jpg
Afbeelding bron: VTM

De ontknoping van 'Regi Academy' vond zaterdag live in het Sportpaleis plaats. Regi Penxten koos niet één maar twee winnaars om zijn nieuwe single te zingen.

In 'Regi Academy' konden we 'Als Ik Mezelf Verlies' al een keer horen. Nu heeft Regi zijn nieuwste nummer met Arno & Melanie officieel gelanceerd mét videoclip, opgenomen in het Sportpaleis.

"Ik ben fan van het nummer!", klinkt het op sociale media. "Supermooi nummer van twee supergoede zangers. Het klinkt nu wel mooier dan de live op tv." En: "Klinkt heel anders dan op televisie. Wel mooier en begin fan te worden."

Fans merken op dat de audio niet de Sportpaleis-versie is. "Inderdaad niet de live versie, maar liedje mag er wezen", klinkt het. "Flink aan gesleuteld, want was hartstikke vals tijdens de liveshow."

"Dit is zó niet van de liveshow. Hun opgenomen stemmen zijn hierin verwerkt. Met alle respect, maar het was zaterdag echt niet goed gezongen", zegt nog een fan die er zaterdag bij was in het Sportpaleis.

Regi en z'n team konden ook niet anders dan wat sleutelen aan het nummer. Arno kon de eerste twee zinnen namelijk niet zingen, omdat zijn geluidsbakje gevallen was. Ook de valse noten omwille van de stress zijn zorgvuldig geëlimineerd.