Pauline Slangen krijgt het aan de stok met vriendin van Sean Dhondt: “Verschrikkelijk gevecht”

door: PMN
Pauline Slangen
Afbeelding bron: Photonews

Het klikt niet tussen twee BV’s. Dat blijkt uit een verhaal dat het weekblad Dag Allemaal dinsdag publiceerde. Ze hebben zelfs gevochten.
 

 

Heel wat bekende Vlamingen vertoeven graag in discotheek Ampere. De discotheek is gelegen achter het Centraal Station van Antwerpen.

Op zaterdagavond 11 november, op Wapenstilstand, liep het er uit de hand. Er was een vechtpartij tussen twee bekende Vlamingen.

Die avond was Pauline Slangen aanwezig in het gezelschap van Olivier Deschacht. Maithé Rivera was er samen met haar vriend Sean Dhondt.

Pauline en Sean hadden elkaar kort daarvoor gezien voor hun werk. Zo hebben ze elkaar ook leren kennen.

Zij stapte naar Sean toe om een praatje met hem te slaan. Dat was duidelijk niet naar de zin van Maithe, volgens een vriend van Pauline.

Ze nam wraak door een andere man te kussen. Pauline zei vervolgens aan Sean dat hij zich niet mocht laten doen.

Maithé achtervolgde Pauline naar de vrouwentoiletten waar een gevecht ontstond. “Het was een verschrikkelijk gevecht”, zegt de vriend.

“Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt.”

“Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde. Die haarextensies zijn natuurlijk bevestigd aan het echte haar, het moet enorm pijnlijk zijn geweest.”

Pauline kwam helemaal ontdaan uit de toiletten en Olivier Deschacht zag meteen dat het niet goed was. Hij wilde nog verhaal gaan halen bij Sean, maar Pauline hield hem tegen.

Aan Dag Allemaal wil Pauline het verhaal bevestigen. Maithé ontkent op haar beurt dat ze iets te maken heeft met die vechtpartij.