'Regi Academy-winnaars Arno en Melanie hebben bijzonder groot nieuws te delen

door: COS
Arno en Melanie uit 'Regi Academy'
Afbeelding bron: VTM

Regi Penxten ging al twee keer op zoek naar een stem voor zijn nieuwe singles in 'Regi Academy'. Pauline Slangen won de eerste reeks.

Bij het tweede seizoen van 'Regi Academy' zorgde Regi voor een verrassing van jewelste. Tijdens de grote live finale in het Antwerpse Sportpaleis koos hij namelijk niet één maar twee winnaars: Melanie Amollo en Arno Louwette.

Melanie en Arno brachten samen met Regi het nummer 'Als ik mezelf verlies' uit. Ze beleefden een drukke zomer met heel wat Regi Live-shows doorheen Vlaanderen. Verder bleef het vrij stil rond Arno en Melanie.

In mei vertelde Regi aan HLN Showbits dat Arno en Melanie op writing camp waren geweest. Daar schreven ze samen een nieuwe single. "Ik denk dat we die ook gaan afwerken nu om dan ergens - hopelijk in de zomer - nog uit te brengen", vertelde Regi.

De zomer is niet meer gelukt, maar de single komt eraan. Dat laten Arno & Melanie woensdagavond weten via sociale media. "Finally! Op 13 oktober is onze nieuwe single 'Als Ik Vragen Mag' all yours", laat het duo weten. We zijn benieuwd!