'Regi Academy'-winnaars Arno en Melanie spreken zich voor het eerst uit over kritiek

door: COS
Arno en Melanie uit 'Regi Academy'
Afbeelding bron: VTM

De Regi Family is enkele weken geleden weer een beetje gegroeid. Regi Penxten koos tijdens de finale van 'Regi Academy' niet één maar twee winnaars.

Sinds kort horen we het gloednieuwe nummer van Regi Penxten op de radio. 'Als Ik Mezelf Verlies' werd een duet tussen Arno en Melanie, de twee winnaars van het tweede seizoen van 'Regi Academy'.

'Als Ik Mezelf Verlies' brachten Regi, Arno en Melanie op zaterdag 22 oktober voor het eerst live in het Sportpaleis. Dat liep niet helemaal van een leien dakje. Zo verloor Arno aan het begin van het nummer zijn geluidsbakje.

Het nummer klonk door de zenuwen ook niet helemaal zuiver. Dat lokte veel reacties uit. Voor Arno en Melanie zaten er meteen ook heel wat negatieve reacties bij. "Die zullen er helaas altijd zijn", beseft Melanie in Flair.

"Iedereen mag een mening hebben, zolang het maar respectvol blijft", benadrukt Arno. "Het belangrijkste is hoe je ermee omgaat. Wij proberen ons daar gewoon over te zetten, want die mensen kennen ons toch niet", besluit Melanie.