Vriendin van Stan Van Samang neemt besluit over hun relatie na de gelekte naaktbeelden

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Voor Stan Van Samang zijn het heftige weken geweest. Tijdens zijn optreden op Harelbeke Feest afgelopen vrijdag kwam hij nog één keer terug op de hele zaak rond de gelekte naaktbeelden.

"Ik heb vreemde tijden achter de rug. Turbulente tijden. Ik weet nu wat het is om de grond onder je voeten te voelen wegzakken”, citeert Het Laatste Nieuws de zanger. 

“En je af te vragen: 'Hoe ga ik dit doen?' Er is maar één manier. Dat is doorgaan. De knop omdraaien. En gas geven. Het toeval wil dat ik dat nogal graag doe, gas geven. Ik ben een zanger. Laat mij maar zingen." 

“Ik ben ontzettend oerdom geweest. Het spijt me als je ongewild dingen op sociale media hebt gezien. Het is nooit, maar dan ook nooit mijn bedoeling geweest om mensen pijn te doen of te choqueren. Wij, mensen, maken fouten. En het was een behoorlijke kemel. Ik zal u beloven dat ik het nooit meer zal doen."

"Moet ik geen twee keer meer doen"

Ook zijn vriendin Barbara, met wie Stan twee kindjes heeft, had hem iets te zeggen. “Ik ben bij mij thuis nog welkom. Pas op, ik moet dat geen twee keer doen. Ergens welkom zijn, dat is mij alles waard”, gaat Stan verder.

“Een grote, stomme fout. Ik hoop dat het de grootste fout uit m'n leven wordt. Maar ik heb ze gemaakt. En ik ben niet zozeer het grootste slachtoffer, dat zijn mijn vriendin en kinderen. Net als m'n familie, vrienden en fans. Ook zij zien hiervan af. Alles is uitgepraat met de mensen die ik graag zie. Het heeft een plaats gekregen."