Willy Sommers deelt somber nieuws over zijn gezondheid

door: STG
Schlagerfestival Hasselt 2021 Willy Sommers
Afbeelding bron: Het Schlagerfestival

Willy Sommers heeft een bijzonder druk jaar achter de rug. Nu alle coronabeperkingen opgeheven zijn lopen de boekingen dan ook vlot binnen.

Willy Sommers heeft er een bijzonder druk jaar opzitten. Hij stond ook vijftig jaar op de planken. Dat werd gevierd met een theatertour, en dan was er nog de comeback van 'Tien Om Te Zien'.

Eind 2020 sloeg het noodlot toe. Een verstopte kransslagader zorgde voor een spoedoperatie. In TV Familie geeft Willy dan ook een update over zijn gezondheidstoestand. Hij deelt dan ook somber nieuws.

“Hartspecialist Pedro Brugada heeft me gezegd dat ik nog eens onder de scanner moet. Om te zien of al de buisjes rond m’n hart nog goed openstaan”, klinkt het. “Dat komt allemaal wel goed. Ik ben er helemaal klaar voor om in het nieuwe jaar te knallen."

Dat Willy selectiever moet zijn in al zijn opdrachten krijgt hij regelmatig van zijn vrouw Cindy te horen. "Dat ben ik eigenlijk al meer. ik zit in een bepaalde prijsklasse, waardoor ik bijna uitsluitend op grotere evenementen sta. De kleinere vallen er dus wat uit”, besluit hij.