Willy Sommers zorgt voor grote verrassing: "Alweer een extra kers op de taart"

door: WVDS
Willy Sommers
Afbeelding bron: Ymke Dirikx

Afgelopen weekend hebben Willy Sommers en Get Ready voor dé verrassing gezorgd op het grote evenement 'I love the 90's' in de Trixxo Arena in Hasselt. Het was de eerste indoor mega-party sinds de arena eind september de deuren sloot als vaccinatiecentrum, volledig in het teken van de jaren '90.

Resident-DJ Ward oogstte veel succes, maar dat was ook van toepassing voor de Belgische danceformatie Fiocco. Verder waren er de optredens van o.a. Culture Beat (Mr. Vain), Bonzai All Stars en de Britse boyband East 17 (‘It’s Alright’).

Maar de verrassing van de avond kwam, in de slipstream van de ‘Tien om te Zien’-revival, van twee Vlaamse verrassingsgasten: Get Ready! en Willy Sommers zongen voor het eerst hun grootste hits uit de jaren negentig voor een internationaal publiek. 

Willy Sommers was alvast bijzonder blij dat hij erbij kon zijn. "Net als Pukkelpop en Het Schlagerfestival is ‘I love the 90’s’ in Hasselt al jaren een vaste waarde. Het feit dat ik hier mag staan is weer een extra kers op de taart.”

De Belgische dansformatie Fiocco stond voor het eerst in 21 jaar opnieuw op het podium. "Dit was beter dan we ooit hadden durven dromen", klonk het na afloop bij de groep. "Hoe het nu verder gaat, laten we nog even in het midden, maar stel dat dit ons laatste optreden zou geweest zijn, dan was het inderdaad dé knaller waar we op hadden gehoopt."

Voor een volgende editie van ‘I love the 90’s – The party’ in de Trixxo Arena Hasselt is het nog even wachten tot zaterdag 9 april 2022. De ticketverkoop start op dinsdag 26 oktober. Meer info: www.ilovethe90s.be