Afschuwelijk wat Ziggy uit 'K2 Zoekt K3' overkomt op begrafenis van zijn vader

door: STG
Ziggy Krassenberg
Afbeelding bron: VTM

Droevig nieuws voor Ziggy Krassenberg. We kennen de Nederlander nog van zijn deelname aan 'K2 Zoekt K3'. Sinds zijn deelname aan het programma krijgt hij nog dagelijks haatberichten.

De passage van Ziggy Krassenberg in 'K2 Zoekt K3' zorgde voor heel wat reacties in ons land. De auditie was niet zuiver gezongen. In de Nederlandse podcast 'Linda.meiden' laat Ziggy in zijn hart kijken. 

"Pas toen ik auditie deed voor K2 Zoekt K3, een auditie die ik verknalde, kreeg ik binnen 24 uur twintig miljoen reacties. Tien miljoen daarvan waren doodsbedreigingen", klinkt het. “Het maakt niet uit wat ik doe, ik moet er iedere dag mee dealen. Op straat moet ik constant over mijn schouder kijken. Het voelt soms als een gevangenis", laat Ziggy weten.

Hij vertelt ook openhartig over de inhoud van deze berichten, die zelfs binnenstroomden nadat hij vorige week optrad op de uitvaart van zijn vader. De beelden deelde hij ook op Instagram. 

Toch probeert Ziggy alle haat positief te benaderen. "Ik heb het afgelopen jaar gezien dat je haat ook kunt gebruiken om iets positiefs mee te doen. Zo werd ik door de kleur van mijn haar vaak een suikerspin genoemd. Daar heb ik uiteindelijk een nummer over geschreven en daar heb ik een gouden plaat uit gesleept.”

Deze week komt zijn nieuwste single 'Candyrush' uit. Dat speciaal is geschreven voor alle 'haters', licht Ziggy nog toe.

Tags