André Hazes neemt keiharde beslissing na schokkend nieuws: "Definitief met haar gebroken"

door: LHX
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kreeg onlangs iets heel bijzonders in haar brievenbus. Het zou de brief zijn waarmee André Hazes zijn relatie met Sarah van Soelen beëindigde.

In de brief haalt André Hazes erg hard uit naar Monique Westenberg, met wie alles ondertussen weer koek en ei lijkt te zijn. Hij beschuldigt haar ervan dat ze tijdens hun zeven jaar samen zijn wereld bewust klein hield en hem zo manipuleerde dat hij geen contact meer had met zijn moeder en zus.

De grote vraag is uiteraard wie Monique in een slecht daglicht wil stellen en daarom de brief naar Yvonne Coldeweijer heeft gestuurd. Yvonnes eerste idee was Sarah van Soelen, maar nu blijkt dat het naar alle waarschijnlijkheid Andrés moeder Rachel Hazes is geweest.

Van haar spionnen heeft Yvonne namelijk vernomen dat André Rachel niet meer wil zien. "Dit is voor hem zo'n ontzettende shock, iets dat hij nooit ofte nimmer zag aankomen. Daarom heeft hij definitief het contact met Rachel verbroken", laat ze weten op haar YouTubekanaal. 

"Ik heb begrepen dat hij zo ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder dat hij het contact heeft verbroken. Het schijnt zelfs dat hij iets heeft van: ik wil haar nooit meer zien."