André Hazes reageert opvallend op ruzie Roxeanne en Rachel Hazes: "Plaatsvervangende schaamte"

door: LHX
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

In 'Beste Zangers' haalde Roxeanne Hazes stevig uit naar haar moeder Rachel Hazes. Ze verweet haar dat ze niet op haar kon rekenen na de dood van haar vader.

Dat Rachel Hazes absoluut niet kan lachen met de verwijten van haar dochter, blijkt uit een tekst die ze deelt op Instagram. "Dat ik dit nu indirect via een programma te horen krijg, vind ik onbegrijpelijk", sneert ze onder andere.

Zelfs André Hazes, die al vele maanden lang uit de spotlights blijft, laat weten wat hij ervan vindt. "Ma, met pijn in het hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen", reageert hij op de post van zijn moeder.

"Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen", vervolgt hij. "Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen wij klein waren en ik kan mij als een van jouw twee kinderen totaal niet vinden in de beweringen die over je gedaan zijn."

"Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die jij hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor", besluit hij.