Begraven André Hazes en zus Roxeanne eindelijk de strijdbijl?

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Er hangt een verzoening in de lucht tussen zanger André Hazes en zijn zus Roxeanne. Nadat de twee jaren geleden alle contact verbroken hadden, dook André gisteravond op tijdens een optreden van zijn zus.

Roxeanne Hazes trad gisteravond op in Den Haag. Een opvallende gast in het publiek was broer André. Op Instagram Stories postte hij enkele filmpjes van het optreden, waarin Roxeanne de longen uit haar lijf zong.

Opmerkelijk. Tot voor kort had André noch contact met zijn zus, noch met zijn moeder Rachel Hazes. Het trio is verwikkeld in een rechtszaak rond de erfenis van André senior. Toch sloot André een verzoening met zijn zus nooit uit. “Ik heb geen hekel aan haar”, liet hij zich vorig nog ontvallen in het programma ‘LINDA’.

Die verzoening lijkt er nu dus aan te komen. Een toenadering met moeder Rachel lijkt nog niet meteen aan de orde. De afstand tussen moeder en zoon is verder dan ooit, letterlijk dan. Moeder Rachel vertrok enkele dagen geleden immers richting Torremolinos om er haar brasserie Casa Hazes te openen.