Dan toch? 'Rachel Hazes moet opnieuw voor rechter verschijnen'

door: STG
Rachel & Roxeanne Hazes
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de erfeniskwestie tussen Rachel en Roxanne Hazes. Even leek het erop dat de storm is gaan liggen, maar niets is minder waar.

André Hazes sr. overleed in 2004. is. Dochter Roxeanne spande eerder dit jaar al een proces tegen moeder Rachel aan. Die laatste behoort volgens haar niet de rechtmatige erfgenaam. De rechter stelde Rachel in haar gelijk. Zij mag zich voorlopig erfgenaam blijven noemen van wijlen André Hazes, ondanks dat zij volgens het testament geen erfgenaam is.

Roxeanne was volgens de rechter 'te laat' met het indienen van haar vorderingen in deze kort gedingprocedure, omdat zij in 2020 al wist dat haar moeder geen erfgenaam was.

Gisteren raakte bekend dat Roxeanne Hazes een bodemprocedure start in de erfeniszaak tegen haar moeder. Dat meldt Bernard Tomlow, Roxeannes woordvoerder, aan RTL Boulevard. Rachel zou onterecht de inkomsten uit de nalatenschap van de overleden André Hazes ontvangen hebben.

"We gaan dan meteen naar de rechter en we gaan dat aan de orde stellen", laat Tomlow aan RTL Boulevard weten. "De kinderen hebben recht op hun nalatenschap." De bodemprocedure zal volgens de advocaat in oktober of november plaatsvinden, maar de rechtbank liet aan RTL Boulevard weten nog niets ontvangen te hebben.