Drie jaar na scheiding van Marco Borsato: Leontine Ruiters neemt ingrijpend besluit

door: LHX
Leontine Ruiters
Afbeelding bron: Instagram @leontineborsato

Het is zo'n drie jaar geleden dat Leontine Ruiters scheidde van Marco Borsato. Ze heeft intussen nog een relatie gehad met John Huiberts, maar die hield niet lang stand.

Leontine Ruiters begint aan een nieuw hoofdstuk: ze heeft een nieuwe woning gekocht. Het is een erg symbolisch moment voor haar.

Ze wil er namelijk de komende tien jaar blijven wonen, ongeacht wie er in haar leven komt. "Ze heeft eindelijk voor zichzelf gekozen", vertelt een insider aan het Nederlandse Story.

Toen ze samen was met John Huiberts, dacht ze eraan om te verhuizen naar zijn villa in Waalwijk, maar aan dat idee kwam abrupt een einde toen hun relatie op de klippen liep. Nu zou ze besloten hebben dat ze nooit meer afhankelijk wil zijn van een man.

Na haar lange huwelijk met Marco Borsato moest ze er erg aan wennen om op haar eigen benen te staan. Ze heeft echter hard aan zichzelf gewerkt en het gaat nu stukken beter met haar. "Het belangrijkste wat ze heeft geleerd, is dat haar geluk niet meer van anderen afhankelijk is", klinkt het.