Einde voor André Hazes en Monique Westenberg? "Kaartenhuis dreigt in elkaar te storten"

door: COS
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Roxeanne Hazes heeft recent enkele schokkende ontboezemingen gedaan over haar moeder Rachel Hazes. Die deed de zangeres tijdens 'Beste Zangers'.

Roxeanne Hazes vertelde in 'Beste Zangers' hoe haar moeder na de dood van André Hazes sr. negen maanden verdween om een boek te schrijven. Het heeft Roxeanne naar eigen zeggen een "enorme knauw" gegeven. "Daar beschadig je iemand voor de rest van zijn leven mee", klonk het.

Na reacties van Rachel Hazes én André Hazes jr. zijn er twee kampen ontstaan met aan de ene kant Roxeanne en aan de andere kant Rachel en Dré. Monique Westenberg? Die zit er natuurlijk tussenin.

Enerzijds heeft Monique een erg goede vriendschap met Roxeanne en kan ze Rachel niet luchten, maar aan de andere kant was er langs verschillende kanten sprake van een doorstart van de verloving met André. Is die nu van de baan?

"Het is afwachten hoe dat zich gaat ontwikkelen en of de uitspraken van Rox leiden tot de definitieve breuk tussen Monique en André", zegt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in Strikt Privé. "Dat zou allemaal zomaar kunnen. Het is één groot kaartenhuis dat in elkaar dreigt te storten."