Fans bezorgd over felvermagerde Gordon: “Pas goed op jezelf”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

De Nederlandse presentator Gordon Heuckeroth oogt strakker dan ooit. Niet verwonderlijk, de zanger verloor vorig jaar maar liefst 23 kilogram! Vlak voor het nieuwe jaar onderging de Nederlandse artiest ook nog een haartransplantatie.

Met zijn nieuwe look is Gordon helemaal klaar voor het volgende avontuur in zijn leven. De grofgebekte zanger is immers op wereldreis vertrokken. “Solo world trip!”, klinkt het enthousiast op zijn Instagrampagina.

Op dit moment bevindt Gordon zich in het Australische Sydney. Dat de zanger het er ontzettend naar zijn zin heeft, staat op zijn gezicht af te lezen. Gordons vele fans wensen hem een onvergetelijke reis, maar zijn ook ietwat bezorgd. “Pas goed op jezelf!”, reageert een trouwe fan.

“Heel leuk voor je, maar waar zijn de hondjes?”, vraagt iemand anders zich af. Hoe lang de wereldreis van Gordon duurt is onduidelijk. Fans van de goedlachse Nederlander hoeven hun idool alvast niet te missen. Sinds 3 januari loopt op SBS6 namelijk het nieuwe seizoen van ‘Down the Road’, waarin Gordon acht jongeren met het syndroom van Down meeneemt op roadtrip.

Gordon Heuckeroth
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth