Gordon met de grond gelijk gemaakt op social media: “Die droeftoeter is rijp voor de psychiatrie”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

Eén van de meest besproken figuren in het Nederlandse medialandschap deze week is Gordon Heuckeroth. De Nederlandse presentator beleefde een korte, maar vurige romance met de 31-jarige Australiër Gavin. De twee stonden zelfs op trouwen, maar de relatie liep helaas op de klippen.

Beide heren gebruikten de media afgelopen week om heel wat modder naar elkaar te gooien. Gavin deed een boekje open over Gordon en vice versa. Gordon bleek zo aangedaan van de breuk dat hij zich ei zo na van het leven beroofde.

Een week later gaat het gelukkig al stukken beter met de Nederlandse televisiemaker. Op Instagram zien we een breed glimlachende Gordon op weg naar Baku, samen met DJ Don Diablo. “Laat je omringen door liefdevolle mensen”, schrijft Gordon.

De vele volgers van de zanger halen echter ongemeen hard uit op Instagram. “Mocht je nou iemand tegenkomen in Baku, vraag hem niet gelijk ten huwelijk”, reageert iemand. “Je maatjes moeten je gelijk afzetten bij de eerste kliniek”, klinkt het. “Die droeftoeter is rijp voor de psychiatrie”, vult een andere volger aan.

Gelukkig kan Gordon ook her en der nog op wat bijval rekenen. “Wat een azijnpissers weer hier. Waarom volgen jullie hem eigenlijk? Gordon, geniet er maar van! Afleiding is goed. Veel liefde voor jou en een dikke vinger naar die mensen die altijd wat weten!”