Het gaat weer helemaal mis in de liefde voor Leontine Ruiters: "Keuze van ons beiden"

door: STG
Leontine Borsato/Ruiters
Afbeelding bron: Instagram @leontineborsato

De rechtszaak tussen Roxanne en Rachel Hazes blijft voor heel wat commotie zorgen. In het proces over de erfenis van André Hazes senior werd Rachel Hazes als enige echte erfgenaam erkend.

Enkele weken geleden kwam het tot hevige discussies in de rechtszaal tussen Rachel en Roxanne Hazes. Die laatste beweert dan ook dat er gesjoemeld is met de erfenis van André Hazes senior. 

Rachel Hazes geniet momenteel nog van heel wat inkomsten die André Hazes senior nog krijgt door het repertoire en muziekrechten. Naar verluidt zou Rachel miljoenen euro's hebben achtergehouden voor haar kinderen.

Het Nederlandse weekblad Privé bracht aan het licht dat ze helemaal geen recht heeft op het geld, nadat het testament was uitgelekt. Daarin staat te lezen dat Rachel niets zou eergven als zij en André Hazes gescheiden zouden zijn. Dat blijkt nu ook het geval.

 

"Pas na het overlijden van André senior is de procedure weer ingetrokken. André junior en Roxeanne zijn dus de enige erfgenamen", staat er te lezen in het weekblad. "Rachel heeft haar kinderen dus jarenlang voorgelogen. “Rachel heeft een heel duur foutje gemaakt."